Alkapur

Alkapur

Močno koncentrirano, alkalno čistilo se uporablja za odstranjevanje trdovratnega organskega onesnaženja.

– Univerzalno alkalno čistilo za temeljito čiščenje
– Odstranjuje močna in trdovratna organska onesnaženja
– Močno koncentriran in zato zelo učinkovit
– Močan, a ob enem materialom prijazno čistilo
– Testirana in odobrena s strani združenja keramičarjev

Uporaba:

ALKAPUR odstranjuje po krajšem času delovanja trdovratna organska onesnaženja kot so olja, voski, maščobe, mila, itd. . Zanesljivo čistilno sredstvo pri temeljnem čiščenju vseh alkalijsko odpornih materialov. Brez težav odstrani zastarelo umazanijo.

Področje uporabe:

Osnovna čiščenja v kopališčih, čiščenje industrijskih obratov, delavnic, čiščenje površin iz inox materialov, pultov v prehrambnih podjetjih, itd.

Navodila za uporabo:

ALKAPUR se uporablja glede na zamazanost pri osnovnem čiščenju koncentriran ali razredčen v razmerju do 1:20. Za redna čiščenja uporabljamo razredčenega v razmerju od 1:30 do 1:100. Nanesemo na površino in takoj nato s krtačo, gobo ali drugim čistilnim pripomočkom umazanijo zdrgnemo. Po nekaj minutnem delovanju površine temeljito izperemo z vodo.

Pomembna opozorila:

Ne nanašamo na materiale, ki so občutljivi na alkalije, npr. aluminij. Še posebej primeren za čiščenje in razmaščevanje inox materialov. Pri delu upoštevajte navodila za varno delo. Pred prvo uporabo testiramo odpornost materialov.

Sestava:

Alkalije, anionski in neionski tenzidi, tvorec kompleksov, dispergirno sredstvo, pomožna sredstva in dišave.

Okoljske zahteve in pakiranje:

To čistilo ustreza zakonskim zahtevam. Tenzidi, ki jih vsebuje, so biološko razgradljivi in izpolnjujejo zahteve EU zakonodaje za detergente (EG) 648/2004. Pakirani so v povratno PE embalažo, plastenke po 1 L, 12 kg ročke in 220 kg sodi.