Mega 2000 XLF

Mega 2000 XLF

Mega 2000 XLF je zelo močno, koncentrirano alkalno čistilo se uporablja za odstranjevanje trdovratnega organskega onesnaženja in inkrustacij kot npr. sledi gum in polimernih premazov. Ker se slabo peni, je primeren za uporabo v čistilnih aparatih.

– Zelo učinkovit
– Se slabo peni
– Primeren za osnovna in redna čiščenja
– Hitro omoči površino
– Testiran in odobren s strani združenja keramičarjev

Uporaba:

– MEGA 2000 XLF je slabo peneče se, izredno učinkovito, alkalno čistilno sredstvo v koncentrirani obliki primerno za uporabo v čistilnih aparatih.
– MEGA 2000 XLF se uporablja pri osnovnem in rednem čiščenju obstojnih talnih površin v kopališčih, industrijskih in obrtnih obratih. Odstranjuje tako ostanke polimernih premazov sledi gum kot tudi trdovratna organska onesnaženja.

Področje uporabe:

Osnovna in redna čiščenja tal iz obstojnih materialov kot so ploščice, keramične obloge, naravni in umetni kamni v kopališčih, industrijskih in obrtnih delavnicah, prehrambnih obratih, kuhinjah itd.

Navodila za uporabo:

Pri osnovnem čiščenju uporabimo MEGA 2000 koncentriran ali razredčen v razmerju do 1:20. Strojno zdrgnemo in pustimo delovati. Čas delovanja je odvisen od zamazanosti. Čistilo z umazanijo odstranimo z razredčeno raztopino čistila v razmerju 1:100 in vodnim sesalcem. Pri rednem čiščenju uporabljamo razredčenega v razmerju od 1:40 do 1:100.

Pomembna opozorila:

Ne nanašamo na materiale, ki so občutljivi na alkalije, pred prvo uporabo testiramo obstojnost materialov. Pri delu upoštevajte navodila za varno delo.

Sestava:

Alkalije, neionski tenzidi, tvorec kompleksov, dispergirno sredstvo, pomožna sredstva, dišave.

Okoljske zahteve in pakiranje:

To čistilo ustreza zakonskim zahtevam. Tenzidi, ki jih vsebuje, so biološko razgradljivi in izpolnjujejo zahteve EU zakonodaje za detergente (EG) 648/2004. Pakirani so v povratno PE embalažo, plastenke po 1 L in 12 kg ročke.