Mega 2000

Mega 2000

Zelo močno, koncentrirano alkalno čistilo se uporablja za odstranjevanje trdovratnega organskega onesnaženja in inkrustacij kot npr. sledi gum in polimernih premazov.

– Specialno čistilo za industrijske hale
– Odstranjuje trdovratne organske inkrustacije
– Zelo močni in izredno učinkovito čistilno sredstvo
– Dobro odstranjuje ostanke gume in premazov
– Testiran in odobren s strani združenja keramičarjev

Uporaba:

– MEGA 2000 poskrbi za odstranjevanje trdovratnega onesnaženja in ostankov maščob. Zastarela in zaskorjena onesnaženja odstrani s površin. Zaradi svoje posebne kombinacije sestavin.
– MEGA 2000 je primeren za ekstremne naloge. Pri osnovnem čiščenju odstrani ostanke polimernih premazov. Močno razredčen se lahko uporablja tudi pri rednem čiščenju.

Navodila za uporabo:

Za odstranjevanje trdovratnega onesnaženja uporabimo MEGA 2000 koncentriran ali razredčen v razmerju do 1:10. Pri zmerni zamazanosti kot tudi pri uporabi v čistilnih aparatih uporabimo 0,5 – 1% raztopino čistilnega sredstva. Za odstranjevanje polimernih premazov pripravimo raztopino v razmerju od 1:5 do 1:20.

Pomembna opozorila:

Ne nanašamo na materiale, ki so občutljivi na alkalije, kot npr. aluminij. Pred prvo uporabo testiramo obstojnost materialov. Pri delu upoštevajte navodila za varno delo.

Sestava:

Alkalije, neionski tenzidi, tvorec kompleksov, omakalno sredstvo, pomožna sredstva.

Okoljske zahteve in pakiranje:

To čistilo ustreza zakonskim zahtevam. Tenzidi, ki jih vsebuje, so biološko razgradljivi in izpolnjujejo zahteve EU zakonodaje za detergente (EG) 648/2004. Pakirani so v povratno PE embalažo, plastenke po 1L in 12 kg ročke.