Ferroclin FORTE

Ferroclin FORTE

Ferroclin FORTE je specialno čistilo za čiščenje in razmaščevanje površin iz inoks materialov

Močno kisel, specialni produkt za čiščenje in razmaščevanje površin iz inox materialov in zvarov tako v industriji in obrti kot tudi v kopališčih. Odobren za uporabo na nemški listi RE.

– Specialno čistilo iza vse površine iz inox materialov
– Čisti učinkovito in je materialom prijazen
– Brez težav odstrani rjo in škajo
– Izboljšuje kvaliteto površine
– Obnavlja zaščitno plast

Uporaba:

FERROCLIN FORTE je v veliko primerih idealna rešitev, kadar ni možno ali ni zaželjeno luženje površin. Služi za osnovno in prvo čiščenje vseh površin iz inox materialov, ki jih lahko izpiramo v kopališčih, industrijskih in prehrambnih obratih in kuhinjah. Ostanki barv, rja in obloge iz apnenca se sigurno in brez težav odstranijo. Še posebej uporaben je pri spomladanskem čiščenju zunanjih bazenov.

Navodila za uporabo:

FERROCLIN FORTE za osnovno čiščenje ga nanesemo koncentriranega ali razredčenega v razmerju 1:10 z visokotlačnim pršilnikom ali ročno s čopičem ali finim filcem na obdelovano površino. Pustimo delovati 30 min, pri močni koroziji lahko tudi do 1 ure. Po končanem delovanju izplaknemo z močnim curkom vode. Za spomladansko čiščenje lahko produkt razredčimo v razmerju 1:20.

Pomembna napotila:

Nerazredčenega in za daljši čas ne smemo pustiti na steklu ali glaziranih ploščicah. Površino pred nanašanjem čistila omočimo z vodo. Pred prvo uporabo testiramo obstojnost materialov.

Sestava:

Fosforna kislina, sredstva za zaščito pred korozijo, neionski tenzidi, pomožna sredstva.

Okoljske zahteve in pakiranje:

To čistilo ustreza zakonskim zahtevam. Tenzidi, ki jih vsebuje, so biološko razgradljivi in izpolnjujejo zahteve EU zakonodaje za detergente (EG) 648/2004. Pakirani so v povratno PE embalažo, plastenke po 1 L in 16 kg ročke.