Phantax EXTRA

Phantax EXTRA

Phantax EXTRA je kislo čistilo za odstranjevanje vodnega kamna

Močno kislo, visoko koncentrirano čistilo namenjeno predvsem za odstranjevanje vodnega kamna. Obloge v bazenih, industrijskih in prehrambnih objektih in kuhinjah. Primeren za osnovna in redna čiščenja. Uporaben v pokrajinah z zelo trdo vodo. Ne vsebuje solne kisline. Prijavljen pri komisiji za vpis čistil.

– S specialno formulo za odstranjevanje vodnega kamna
– Ne vsebuje solne kisline
– S posebno zaščito proti rjavenju
– Primeren za osnovna in redna dnevna čiščenja
– Prijavljen pri komisiji za vpis čistil

Uporaba:

PHANTAX EXTRA je močno kislo visoko koncentrirano čistilo z večjo sposobnostjo odstranjevanja apnenih oblog kot jih imajo čistila, ki vsebujejo solno kislino. Brez težav odstranjuje vodni kamen in mineralne obloge. Primeren za uporabo na vseh keramičnih, kovinskih in ostalih kislino odpornih površinah.

Področja uporabe:

Za čiščenje tušev, sanitarij, vodnih zbiralnikov… Spomladansko čiščenje zunanjih bazenov, vinskih kleti in prehrambnih objektov. Odstranjuje ekstremne obloge vodnega kamna.

Navodila za uporabo:

PHANTAX EXTRA se uporablja glede na zamazanost pri osnovnem čiščenju koncentriran ali razredčen v razmerju do 1:10. Za redna dnevna čiščenja se razredči v razmerju 1:20 do 1:100. Nanesemo na površino in umazanijo s pomočjo krtače, gobe ali drugega čistilnega pripomočka prenesemo v raztopino. Takoj nato temeljito izperemo z vodo.

Pomembna opozorila:

Pred prvo uporabo testiramo obstojnost materiala. Pri delu uporabljamo osebna zaščitna, sredstva in upoštevamo navodila za varno delo.

Sestava:

Anorganske kisline, neionski tenzidi, sredstva za zaščito pred korozijo, dišave in pomožna sredstva.

Okoljske zahteve in pakiranje:

To čistilo ustreza zakonskim zahtevam. Tenzidi, ki jih vsebuje, so biološko razgradljivi in izpolnjujejo zahteve EU zakonodaje za detergente (EG) 648/2004. Pakirani so v povratno PE embalažo, plastenke po 1 L in 12 kg ročke.