Phantax XLF

Phantax XLF

Phantax XLF je kislo čistilo za strojno čiščenje tal, odstranjuje vodni kamen in druga mineralna onesnaženja

Zelo učinkovito, močno kislo čistilo namenjeno predvsem za odstranjevanje trdovratnega mineralnega onesnaženja in oblog kot vodni in urinski kamen. Ker se slabo peni je še posebej primeren za uporabo v avtomatih. Ne vsebuje solne kisline.

– Izjemno učinkovit
– Se zelo slabo peni
– Namenjen za osnovna in redna čiščenja
– Se z lahkoto omoči
– Prijavljen pri komisiji za vpis čistil

Uporaba:

PHANTAX XLF je slabo peneče, izredno učinkovito kislo čistilo v koncentratu namenjeno za uporabo v čistilnih avtomatih. Uporaben pri rednem in osnovnem čiščenju obstojnih talnih površin v bazenih, industriji in obratih. Še posebej primeren za strojno čiščenje po zaključku gradenj in odstranjevanje ostankov cementa.

Področje uporabe:

Za osnovno in redno čiščenje ostankov cementa s kislino odpornih materialov kot so ploščice, keramične obloge, umetni in naravni kamen v bazenih, industrijskih in obratnih halah in prehrambni industriji.

Navodila za uporabo:

Za osnovno čiščenje (po zaključku gradbenih del) razredčimo PHANTAX XLF v razmerju od 1:5 do 1:20. Strojno nanesemo in ob drugem prehodu stroja zdrgnemo s krtačami in posesamo umazano vodo. Za redna dnevna čiščenja se razredči v razmerju 1:50 do 1:100.

Pomembna opozorila:

Pred prvo uporabo testiramo obstojnsot materialov.

Sestava:

Neionski tenzidi, anorganske kisline, omakala, dišave, pomožna sredstva.

Okoljske zahteve in pakiranje:

To čistilo ustreza zakonskim zahtevam. Tenzidi, ki jih vsebuje, so biološko razgradljivi in izpolnjujejo zahteve EU zakonodaje za detergente (EG) 648/2004. Pakirani so v povratno PE embalažo, plastenke po 1 L in 12 kg ročke.