Hyginol

Hyginol

Hyginol je močno nevtralno čistilo za odstranjevanje organskega onesnaženja

Nevtralno, učinkovito, koncentrirano čistilo se uporablja za odstranjevanje lažjega organskega onesnaženja z vseh na kisline in alkalije neodpornih površin.

– Univerzalno
– Močno koncentrirano čistilo
– Učinkovit in varčen
– Materialom prijazen
– Lahko se dodaja pralnim sredstvom

Uporaba:

– HYGINOL učinkovito in hitro odstranjuje lažja do srednja organska onesnaženja z vseh pralnih površin in predmetov.
– HYGINOL se uporablja za čiščenje umetnih materialov, kovin in keramičnih izdelkov. Je močno, a ob enem materialom prijazno čistilo za vse površine, ki so občutljive na kisline in luge.

Področje uporabe:

Univerzalno čistilno sredstvo za kuhinje, tla, police. Uporaben tudi kot dodatek pralnim sredstvom ali sredstvo za odstranjevanje madežev.

Navodila za uporabo:

Glede na zamazanost se uporablja razredčen v razmerju od 1:10 do 1:50. Po površini jih razmažemo s krtačo, gobo ali drugim čistilnim pripomočkom. Za vmesna čiščenja ga razredčimo v razmerju 1:50 do 1:500 in površine le obrišemo z mokro krpo. Izpiranje površin z vodo ali poliranje v tem primeru ni nujno.

Pomembna opozorila:

Primeren za uporabo na vseh kislinsko in alkalijsko neodpornih površinah. Pred prvo uporabo testiramo odpornost materialov.

Sestava:

Anionski tenzidi, tvorec kompleksov, dispergirno sredstvo, dišave in pomožna sredstva.

Okoljske zahteve in pakiranje:

Sredstvo odgovarja zakonskim zahtevam. Tenzidi so biološko razgradljivi in izpolnjujejo zahteve EU zakonodaje za detergente (EG) 648/2004. Vračljive polietilenske plastenke po 1 L in 12 kg ročke.